Koho obdivuje Kvetka Horváthová? Možno budete prekvapení!

NETKY.SK • 4 Január 2018, 08:12 • 2 min
Koho obdivuje Kvetka Horváthová? Možno budete prekvapení!

BRATISLAVA - Slovenská moderátorka Kveta Horváthová hlboko obdivuje mnohých slovenských a českých hercov a herečky.

slovakia

left justify in out

„Na Slovensku a v Česku máme skvelých hercov a herečky. Veľmi veľa ich mám obľúbených a som šťastná, že mám vo svojom archíve odložené viaceré fotografie a rozhovory, ktoré som s nimi mohla urobiť. Nikdy nezabudnem napríklad na rozhovor s Ivou Janžurovou či Helenou Růžičkovou. Ako malá som mala zároveň možnosť účinkovať v rozhlasových hrách s pánom Machatom alebo s pánom Chudíkom. To sú momenty, na ktoré si vždy rada spomeniem,“ poznamenala v rozhovore pre agentúru SITA.

Sama by sa však ako herečka pred kameru podľa vlastných slov nikdy nepostavila. „Na herectvo ako také by som si asi netrúfla. Ja som moderátorka, takže jedine, že by som niekde zahrala samu seba. To sa aj párkrát stalo, v niektorých markízackych seriáloch,“ prezradila sympatická rodáčka z Bánoviec nad Bebravou, ktorá si v rámci svojej moderátorskej kariéry často v mysli vybaví ešte jedno zásadné stretnutie. „Nezabudnem ešte na stretnutie s Waldemarom Matuškom, ten mi s Helenkou Vondráčkovou v štúdiu vo vysielaní spieval To se nikdo nedoví... To sú pre mňa krásne chvíle. Som šťastná, že som stretla takéto osobnosti,“ podotkla s úsmevom Horváthová.

Ďalšiu moderátorskú métu či tajný sen podľa vlastných slov nemá. „Priznám sa, že sa nad tým nejako nezamýšľam. Začala som veci vnímať tak, že príde, čo príde a čo nepríde, nepríde a naozaj sa teším z každého jedného dňa. Dôležité je, aby sme boli zdraví. To si, čím som staršia, stále viac uvedomujem,“ uzavrela.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Z.
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies