Kohlová si v Duisburgu vyjazdila miestenku do Ria v K1 na 500 m

NETKY.SK • 19 Máj 2016, 09:58 • 2 min
Kohlová si v Duisburgu vyjazdila miestenku do Ria v K1 na 500 m

DUISBURG - Slovenská reprezentantka v rýchlostnej kanoistike Martina Kohlová si na dodatkovej európskej kvalifikácii v Duisburgu vyjadzila olympijskú miestenku v K1 na 500 m. Vo finále finišovala v nemeckom stredisku na druhom mieste za domácou Sabrinou Heringovou.

slovakia

left justify in out

Pre zverenku trénera Filipa Petrlu bude olympiáda v Rio de Janeiro treťou v kariére. Na OH 2008 v Pekingu i na OH 2012 v Londýne štartovala v K2 na 500 m po boku Ivany Kmeťovej. Slovenský dvojkajak skončil pred bránami finále. Kohlovej kanál v Duisburgu svedčí. Na MS 2007 si na ňom spoločne s Kmeťovou vybojovala miestenku do Pekingu.

 

Vo štvrtkovom finále sa od štartu držala na druhej postupovej pozícii. V druhej časti trate ešte dokázala vystupňovať tempo a v cieli mala pred treťou Rakúšankou Yvonne Schuringovou vyše sekundový náskok. Popoludní sa Kohlová ešte predstaví vo finále K1 na 200 m.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies