Koeman túži po návrate Rooneyho do Evertonu: Dúfam, že ho získame

NETKY.SK • 31 Október 2016, 08:57 • 2 min
Koeman túži po návrate Rooneyho do Evertonu: Dúfam, že ho získame

LIVERPOOL - Ronald Koeman túži po návrate Waynea Rooneyho do anglického futbalového klubu FC Everton. Tréner "karameliek" dúfa, že klub sa opäť pokúsi získať dlhoročnú oporu Manchestru United.

slovakia

left justify in out

Koeman sa o Rooneyho návrate do materského klubu vyjadril po nedeľňajšom víťazstve svojho tímu 2:0 nad West Hamom United. "Rooney je v Evertone vždy vítaný. Dúfam, že tento klub ho dokáže získať. Bol by som spokojný, ak by dostal šancu v Evertone, pretože je to vynikajúci hráč, ktorý v kariére ešte nepovedal posledné slovo," uviedol Koeman.

 

Rooney opustil Everton v roku 2004, keď si ho vyhliadol bývalý kouč United Sir Alex Ferguson. Po mnohých úspešných sezónach, Fergusonovom konci a troch trénerských rošádach stratil miesto v základnej zostave súčasného šéfa lavičky Joseho Mourinho. O služby anglického kapitána vyslovili záujem v Los Angeles Galaxy, Interi Miláno a po novom aj v Evertone, kde Rooney futbalovo vyrástol.

 

Napriek nejasnej budúcnosti Mourinho uviedol, že klubovú ikonu v januárovom prestupovom období z Old Trafford neuvoľní. Samotný hráč v júni tohto roka deklaroval, že v Anglicku už nebude hrať za iný klub okrem Manchestru United.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies