Kocian zatiaľ stále na voľnej nohe

NETKY.SK • 24 Máj 2016, 13:26 • 2 min
Kocian zatiaľ stále na voľnej nohe

BRATISLAVA - Bývalý tréner slovenskej futbalovej reprezentácie Ján Kocian bol celú aktuálnu sezónu 2015/2016 bez angažmánu. Naposledy pôsobil v minulom ročníku v poľskom Pogoni Štetín a hoci sa začiatkom marca jeho meno skloňovalo v súvislosti s návratom do Ekstraklasy, napokon z toho nič nebolo.

slovakia

left justify in out

"Zatiaľ som stále na voľnej nohe. V ostatnom čase prebehli nejaké kontakty s niekoľkými klubmi zo zahraničia. Boli to však iba také opýtania sa, čo a ako, kde by bola možnosť ísť a podobne. Uvidíme, čo prinesú najbližšie týždne," vyhlásil pre agentúru SITA 58-ročný rodák zo Zlatých Moraviec.


Kocian priznal, že mesiace bez trénovania ho nestresujú a už sa nevie dočkať začiatku tohtoročných ME vo Francúzsku (10. júna - 10. júla). "Je tu koniec sezóny a momentálne sa už veľmi teším na majstrovstvá Európy. Neplánujem vycestovať na žiadny zo zápasov. Budem doma na Slovensku a kvalitný medzinárodný futbal si vychutnám z pohodlia vlastnej obývačky," doplnil bývalý československý reprezentant.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona