Kocian údajne skončí na lavičke Ruchu Chorzów

NETKY.SK • 6 Október 2014, 12:48 • 2 min
Kocian údajne skončí na lavičke Ruchu Chorzów

CHORZÓW - Slovenského futbalového trénera Jána Kociana podľa viacerých poľských médií vystrieda čoskoro na lavičke tamojšieho klubu Ruch Chorzów Waldemar Fornalik.

slovakia

left justify in out

Donedávna reprezentačný tréner Poľska by sa tak vrátil do pôsobiska z rokov 2009 - 2012, ktoré opustil pred anabázou pri národnom mužstve. Kocian sa stal trénerom Ruchu v septembri 2013 po zahanbujúcej prehre 0:6 s Jagielloniou Bialystok. Začal sériou ôsmich zápasov bez prehry a v minulej sezóne s mužstvom dokonca prekvapujúco skončil v ligovej súťaži na bronzovej priečke. Ako píšu poľské médiá, Slovák sa môže stať obeťou vlastného úspechu. 

 

Ruch nezvíťazil v ostatných deviatich súťažných zápasoch. Naposledy sa jeho hráči tešili z triumfu 1:0 v Gliwiciach ešte 16. augusta, čo je zatiaľ jediné ligové víťazstvo v tejto sezóne. Mužstvu z Chorzówa patrí po jedenástich kolách Ekstraklasy 14. miesto so ziskom 8 bodov. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies