Kocian skončil na lavičke Pogoňu Štetín

NETKY.SK • 9 Apríl 2015, 17:39 • 2 min
Kocian skončil na lavičke Pogoňu Štetín

ŠTETÍN - Ján Kocian skončil po vzájomnej dohode na lavičke poľského futbalového klubu Pogoň Štetín.

slovakia

left justify in out

Bývalému trénerovi slovenskej reprezentácie definitívne zlomila väz utorňajšia prehra 1:2 na ihrisku posledného tímu tabuľky Zawisze Bydgoszcz. Vo funkcii ho vo štvrtok nahradil Czeslaw Michniewicz, informoval portál przegladsportowy.pl.
     

Kocian prišiel do Štetína v októbri minulého roka, ale v štrnástich dueloch získali jeho zverenci iba 16 bodov. Už pred duelom so Zawiszou prezident klubu Jaroslaw Mroczek avizoval, že v prípade neúspechu príde zmena na trénerskej stoličke a svoje slovo dodržal. "Bol to ťažký rozhovor, ale tréner Kocian sa zachoval prvotriedne. Prial by som si, aby všetky lúčenia vyzerali takto," uviedol pre poľské médiá Mroczek. 
     

Aktuálne je Pogoň na 10. mieste poľskej Ekstraklasy a hrozí mu boj o udržanie sa medzi elitou. Päťdesiatsedemročný Kocian mal so Štetínom zmluvu do konca prebiehajúceho ročníka s opciou na ďalší. Predtým pôsobil aj ako lodivod poľského prvoligistu Ruch Chorzów.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies