Kocian možno opäť zakotví v Poľsku, v hre Zabrze aj iné kluby

NETKY.SK • 7 Marec 2016, 09:53 • 2 min
Kocian možno opäť zakotví v Poľsku, v hre Zabrze aj iné kluby

ZLATÉ MORAVCE - Niekdajší tréner slovenskej futbalovej reprezentácie Ján Kocian by mohol v krátkom čase zasadnúť na lavičku niektorého z poľských mužstiev.

slovakia

left justify in out

"Je to pravda. Oslovil ma Górnik Zabrze, ale v tejto chvíli nemôžem nič potvrdiť. Otázka môjho pôsobenia v tomto klube je momentálne stále otvorená, je to v štádiu riešenia," vyhlásil 57-ročný rodák zo Zlatých Moraviec pre agentúru SITA.

Kocian má na poľskej futbalovej scéne solídne renomé. V minulosti viedol tímy dvoch účastníkov tamojšej Ekstraklasy - Ruch Chorzów (2013-2014) a Pogoň Štetín, kde skončil minulý rok. "Je možné, že napokon budem trénovať aj inde. Môžem prezradiť len toľko, že z môjho pohľadu v hre nie je len Górnik Zabrze, ale aj iné poľské kluby. Okrem mňa však zvažujú aj iných kandidátov, takže možné je aj to, že si na najbližší angažmán nakoniec ešte chvíľu počkám," doplnil účastník MS 1990 v Taliansku.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies