Kocian dostal od Ruchu ponuku na predĺženie spolupráce

NETKY.SK • 6 Marec 2014, 16:51 • 2 min
Kocian dostal od Ruchu ponuku na predĺženie spolupráce

CHORZÓW - Ruch Chorzów hodlá ponúknuť niekdajšiemu koučovi reprezentácie SR kontrakt do leta 2016.

slovakia

left justify in out

Predstavitelia poľského prvoligového futbalového klubu Ruch Chorzów majú záujem o pokračovanie spolupráce so slovenským trénerom Jánom Kocianom.

 

"Keď k nám prišiel, hovorilo sa o nemeckej škole a metódach. Kdekto sa vtedy mohol usmiať, lebo veď Ruch a bundesliga majú od seba ďaleko. Nám však išlo o jasné posolstvo a prístup, v ktorého rámci sú na prvom mieste práca, rešpekt k iným a taktika zodpovedajúca potenciálu mužstva," cituje portál PilkaNozna.pl majiteľa klubu Mariusza Klimeka. 

 

Spomenutý web uviedol, že Ruch hodlá ponúknuť niekdajšiemu koučovi reprezentácie SR Kocianovi kontrakt do leta 2016. 

 

Čoskoro 56-ročný rodák zo Zlatých Moraviec Kocian (nar. 13. marca 1958) pôsobí v Chorzówe od vlaňajšieho septembra. Ruch figuruje na 3. priečke v tabuľke Ekstraklasy. Z 24 zápasov nazbieral 41 bodov pri bilancii 11-8-5 a skóre 33:32. Pod vedením Kociana pritom medzi domácou elitou inkasoval ešte len dve prehry a ťahá sériu piatich triumfov, z nich troch po zimnej prestávke. V sobotu odohrá šláger na trávniku druhej Wisly Krakov. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies