VIDEO Kobe Bryant porozprával, ako sa dozvedel o Lionelovi Messim

NETKY.SK • 25 Január 2016, 18:40 • 2 min
VIDEO Kobe Bryant porozprával, ako sa dozvedel o Lionelovi Messim

BARCELONA – Fenomenálny americký basketbalista LA Lakers Kobe Bryant porozprával neuveriteľný príbeh o tom, ako prvýkrát počul o päťnásobnom víťazovi Zlatej lopty, Lionelovi Messim.

slovakia

left justify in out

Tridsaťsedemročný basketbalista sa nikdy netajil svojou náklonnosťou k futbalovému tímu FC Barcelona, Lionelovi Messimu a predtým aj Ronaldinhovi.


Kobe Bryant poskytol ESPN rozhovor v španielčine, v ktorom opísal ako sa prvýkrát dozvedel o Messim. Povedal mu o ňom slávny Ronaldinho, ktorý bol zároveň aj Argentínčanovým mentorom v katalánskom klube a opísal ho ako ďalšieho najlepšieho futbalistu na svete. Lionel Messi mal vtedy ešte len 17 rokov...

 



"Už je to dávno, čo FC Barcelona prišla do Los Angeles," vysvetlil Bryant pre ESPN. "Hovoril som s mojím dobrým priateľom Ronaldinhom a on mi povedal – Pozri sa Kobe, predstavím ti človeka, ktorý sa stane najlepším futbalistom všetkých čias. Ja som mu na to povedal – Čo? Veď ty si najlepší. Ale on povedal - Nie, nie. Tento chlapec bude najlepším."




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies