Koaličný asistent i opozičný poslanec sa zhodujú v otázke snahy posilňovať aj imunitný systém ľudí

NETKY.SK • 18 December 2020, 18:14 • 2 min
Koaličný asistent i opozičný poslanec sa zhodujú v otázke snahy posilňovať aj imunitný systém ľudí

V súčasnosti je veľmi dôležité myslieť aj na imunitu. Pýtali sme sa poslancov, ako sa stavajú k podpore možných opatrení, ktoré by smerovali k posilňovaniu imunity.

slovakia

left justify in out

V súvislosti so šírením ochorenia COVID-19 sa veľa hovorí aj o dôležitosti podpory prevencie, ako aj o podpore posilňovania imunitného systému ľudí.

 

 

Pýtali sme sa preto poslancov Národnej rady SR či sa budú snažiť navrhovať opatrenia na podporu prevencie, zdravého životného štýlu ľudí, zvyšovania imunity občanov, smerovať ku produkcii kvalitnejšej stravy či podporiť napr. užívanie vitamínu D ako prevencie proti COVID-19.

 

Z vládneho tábora zatiaľ odpovedal Ján Szőllős prostredníctvom asistenta. „Ďakujeme za otázku, samozrejme podporíme všetky aktivity, ktoré pomôžu v boji proti COVID-19,“ prezradil asistent poslanca vládnej strany OĽaNO Jána Szőllősa - Adam Rehák.

 

 

Podporu zvyšovania imunitného systému a podporu prevencie prisľúbil podporiť aj opozičný poslanec, ktorý je súčasťou novej strany Petra Pellegriniho – Hlas – Sociálna demokracia Matúš Šutaj-Eštok. „Určite podporíme,“ prisľúbil poslanec Národnej rady SR.

 

V boji proti šéreniu koronavírusu sú dôležité aj opatrenia rúška - odstup - ruky. Pre to sú nevyhnutné rúška i dezinfekčné gély, ktoré si kúpite aj na stránke shop.netky.sk.

Prečítajte si aj o tom, ako podpora imunitného systému ľudí pomohla Číne v zdolávaní koronavírusu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Michal redaktor
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies