Knokaut Ovečkina rozzúril aj staršieho brata dobitého Svečnikova

NETKY.SK • 18 Apríl 2019, 12:19 • 2 min
Knokaut Ovečkina rozzúril aj staršieho brata dobitého Svečnikova

DETROIT- Pred pár dňami zarezonoval vo svete sociálnych médií ostrý pästný duel dvoch krajanov v zápase play off Caroliny Hurricanes s Washingtonom Capitals. Alexander Ovečkin poslal nekompromisne k zemi 19-ročného Andreja Svečnikova, ktorý už v stretnutí nepokračoval a s poranenou hlavou opustil ľadovú plochu. Bitka ruských legionárov vyvolala na sociálnych sieťach masívnu diskusiu a zdá sa, že konflikt graduje aj mimo ľadu.

slovakia

left justify in out

Starší brat Andreja Svečnikova - Jevgenij poslal prostredníctvom instagramu vlaňajšiemu víťazovi Stanleyho pohára a kapitánovi Washingtonu drsný odkaz. 

 

VIDEO: Ovečkin sa bil ako zmyslov zbavený, mladého krajana poslal tvrdo k zemi

 

"Raz, dva, Freddy si ide po teba," napísal Jevgenij Svečnikov pasáž z kultovej hororovej série Nočná mora z Elm Street v príspevku, kde Ovečkina označil. Dvadsaťdvaročný útočník Detroitu v aktuálnej sezóne neodohral ani jedno stretnutie pre zranenie. Svoj príspevok zrejme už oľutoval, pretože pravdepodobne ho neminie trest. "Bolo to hlúpe. Za svoje konanie bude niesť následky," uviedol zástupca komisára NHL Bill Daly.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies