VIDEO Knight Rider Heroes: Legendárny KITT a Michael Knight opäť na obrazovkách?

NETKY.SK • 22 December 2015, 13:10 • 2 min
VIDEO Knight Rider Heroes: Legendárny KITT a Michael Knight opäť na obrazovkách?

LOS ANGELES – Na obzore je nový tajomný projekt nazvaný Knight Rider Heroes, ktorý by mohol oživiť klasiku z 80. rokov minulého storočia, vrátane legendárneho KITT-a a Davida Hasselhoffa.

slovakia

left justify in out

Na internete sa objavil trailer k novému projektu, ktorý je však zahalený rúškom tajomstva. Celá upútavka je skúpa na podrobnosti a začína záhadným introm: "Nadácia pre právo a vládu v roku 1982 spustila program na boj proti zločincom, ktorí boli nad zákonom. Táto Nadácia bola v roku 1986 rozpustená kvôli tlakom vlády. Nadácia vyhlásila, že k jej zániku prispeli zločinci vo vláde. Konšpiračné teórie tvrdia, že Nadácia prešla do ilegality... A program bol opäť spustený."

 

 

V krátkom videu sa objavil aj legendárny Knight Industries Two Thousand (KITT) a samotný David Hasselhoff ako Michael Knight v čiernej koženej budne a typických slnečných okuliaroch. Koniec upútavky presmeruje diváka na oficiálnu stránku projektu, kde však zatiaľ nie sú žiadne informácie. Projekt propagoval na svojej stránke aj David Hasselhoff, ale tiež neposkytol zatiaľ žiadne konkrétnejšie informácie.

Niektoré zábery sa však výrazne podobali na video z dielne Aficionauto z minulého roka. Jeho tvorca Christopher Rutkowski prezradil len toľko, že Knight Rider bude nový projekt, ale nekonkretizoval či sa bude jednať o film, televízny seriál alebo čokoľvek iné.

 

 

Potvrdil však jednu veľmi podstatnú informáciu, že KITT bude klasická verzia Pontiacu Trans-Am, ktorý je dobre známy z kultového televízneho seriálu z pred 30 rokov a Hasselhoff bude hrať Michaela Knighta. Tesne pred koncom traileru sa však Michael Knight pýta neznámeho muža: "Si si istý, že si na toto pripravený?" Neznámy muž bez váhania odpovie: "Viac ako kedykoľvek predtým!" Zdá sa, že Hoff odovzdá žezlo novej postave, ktorá bude bojovať spolu s KITT-om proti zločincom.

 

Rutkowski dúfa, že bude režírovať tento tajomný projekt, ale podľa jeho slov je práca ešte len v počiatočných fázach. Premiéra KITT-a v novom projekte je teda neznáma, ale keď sa tvorcom podarí zachovať pôvodný model auta, tak sa diváci majú na čo tešiť! V roku 2008 bol pokus oživiť tento projekt v novom šate, ale nedá sa povedať, že by divákov zaujal.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies