Kňažko odvolil, pred čakaním na výsledky bude oddychovať s rodinou

NETKY.SK • 15 November 2014, 10:56 • 2 min
Kňažko odvolil, pred čakaním na výsledky bude oddychovať s rodinou

BRATISLAVA - Pár minút po desiatej hodine uskutočnil vo volebnej miestnosti v Základnej škole na Hlbokej ulici v bratislavskom Starom Meste svoj volebný akt Milan Kňažko, ktorý kandiduje na bratislavského primátora. Pred novinárov predstúpil pokojný a vyrovnaný.

slovakia

left justify in out

"Nervozitu necítim, spal som dobre," oznámil. Pri vypĺňaní voličských lístkov sa za plentou neponáhľal. "Je veľa kandidátov na poslancov, veľa mien, nechcel som urobiť chybu," uviedol. Volebnú účasť na dnešných komunálnych voľbách odhaduje v Bratislave na približne 50 percent.
      

Kňažko priznal, že kampaň pred voľbami bola vyčerpávajúca. Potešil ho ale záujem jednotlivcov i občianskych združení o dianie v hlavnom meste. "Mal som veľa užitočných stretnutí, som rád, že Bratislavčanom záleží na tom, ako bude Bratislava vyzerať," povedal.
      

Dnešný deň využije Kňažko na oddych, chystá sa tiež stretnúť so synom a trojročným vnukom.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies