Kňažka chce za bratislavského primátora aj Demokratická strana

NETKY.SK • 11 August 2014, 16:55 • 2 min
Kňažka chce za bratislavského primátora aj Demokratická strana

BRATISLAVA - Milana Kňažka, ktorý chce v novembrových komunálnych voľbách (15.11.) zabojovať o post bratislavského primátora, podporuje aj Demokratická strana (DS).

slovakia

left justify in out

Rozhodlo o tom jej predsedníctvo. TASR o tom dnes informoval predseda DS Michal Bucek. Kňažka podporuje aj KDH.
     

Kňažko oznámil kandidatúru koncom mája, o hlasy voličov sa mieni uchádzať ako nezávislý kandidát. Kandidoval aj za prezidenta SR, skončil štvrtý. Ako bratislavský primátor by chcel zmeniť dynamiku a tvár hlavného mesta. Nechce, aby bola Bratislava vnímaná ako štát v štáte.
     

Okrem Kňažka je oficiálnym kandidátom na šéfa bratislavskej samosprávy v novembrových komunálnych voľbách súčasný primátor Milan Ftáčnik. Kandiduje ako občiansky kandidát, avšak nevylučuje ani podporu politických strán. Ďalšími kandidátmi sú mestský a krajský poslanec Ivo Nesrovnal (SDKÚ-DS) a šéf občianskeho združenia Nie ropovodu Miroslav Dragun. Za primátora chce kandidovať aj fotograf Andrej Palacko.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies