Kmeťová s Kohlovou v cieli: Mohlo to dopadnúť lepšie

NETKY.SK • 9 August 2012, 12:26 • 2 min
Kmeťová s Kohlovou v cieli: Mohlo to dopadnúť lepšie

Kmeťová s Kohlovou v cieli: Mohlo to dopadnúť lepšie

slovakia

left justify in out

img

Slovenský dvojkajak v zložení Ivana Kmeťová, Martina Kohlová obsadil v B-finále K2 na 500 m na OH 2012 v Londýne 5. miesto. V konečnom účtovaní skončili zverenky trénera Filipa Petrlu na 13. priečke.
"Nebola to jazda našich snov, semifinálová sa nám vydarila oveľa viac," porovnávala Martina Kohlová. "Škoda, pobili sme sa, na viac sme nemali. Asi to takto malo dopadnúť. Na Londýn budem mať príjemné spomienky, no samotné preteky si vyžadujú dôkladnú analýzu. Inak atmosféra bola obdivuhodná, zatiaľ najlepšia, aj veľa Slovákov nám pred štartom povzbudzujúco kričalo. Mohlo to dopadnúť však aj lepšie."
Ivana Kmeťová sa pridala tvrdením, že semifinálová jazda si zaslúžila prívlastky pekná, najlepšia. "Len kúsok chýbalo do finále. V béčku sme si mysleli, že nezabojujeme o deviatu priečku, byť na trinástom vyvoláva u mňa veľkú nespokojnosť."
Dievčatá sa dobre pred štartom naladili, nepripúšťali si, že padli o 'kvalitu' nižšie. "Odštartovali sme na svoje pomery nádejne, z Bielorusiek sme si ťažkú hlavu nerobili, ony vždy začínajú odpredu. V strednej časti, keď sme stratu nezmazali, už sme sa stihnúť nezlepšili."
Ivanu Kmeťovú v piatok ešte čaká singlová dvojstovka. "Bude to náročný prechod, ale verím, že sa prešprintujem na solídne umiestenie." 

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona