Klzisko v River Parku už funguje

NETKY.SK • 5 December 2012, 20:14 • 2 min
Klzisko v River Parku už funguje

Klzisko v River Parku už funguje - Zaujímavosti River Park pozýva všetkých Bratislavčanov oprášiť si svoje korčuliarske schopnosti na klzisko s pravým ľadom, ktoré je umiestnené v príjemnom prostredí dunajskej promenády. Ľadová plocha je otvorená každý de

slovakia

left justify in out

img

River Park pozýva všetkých Bratislavčanov oprášiť si svoje korčuliarske schopnosti na klzisko s pravým ľadom, ktoré je umiestnené v príjemnom prostredí dunajskej promenády. Ľadová plocha je otvorená každý deň od 9:00 do 21:00.

„Naše klzisko je ideálne pre rodičov, ktorí chcú naučiť korčuľovať svoje ratolesti. Na ľadovej ploche sú totiž k dispozícii postavičky tučniakov, ktoré sú deťom oporou pri ich prvých korčuliarskych pokusoch. Pomáhajú im vyhnúť sa pádom, ktoré by ich mohli od korčuľovania odradiť. V River Parku si však prídu na svoje aj skúsení korčuliari. Výhodou nášho klziska je totiž dostatok miesta na ľadovej ploche a príjemná pokojná atmosféra,“ informuje hovorkyňa J&T Real Estate Katarína Krajňáková. 

Korčuľovanie v River Parku je bezplatné, k dispozícii je požičovňa korčulí, prilieb, úschovňa batožiny i stánok s občerstvením. Klzisko bude fungovať do konca februára. 

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona