Klus: V akej Európskej únii chcete žiť ďalšie roky?

NETKY.SK • 14 August 2021, 14:39 • 2 min
Klus: V akej Európskej únii chcete žiť ďalšie roky?

BRATISLAVA - Prečo bude štátny tajomník Ministerstva zahraničných vecí a európskych záležitostí Slovenskej republiky Martin Klus koncom letných prázdnin, v dňoch 22. augusta až 27. augusta, navštevovať slovenské mestá?

slovakia

left justify in out

Klus chce diskutovať s občanmi o konferencii o budúcnosti Európy. Štátny tajomník o tom informuje vo svojom profile na sociálnej sieti. „V akej Európskej únii chcete ďalšie roky žiť? S touto otázkou vás pozývame medzi nás, aby ste vyjadrili svoj názor na ďalšie smerovanie EÚ a mieste Slovenska v nej,“ tvrdí Klus. Ten chce v rámci roadshow osloviť čo naviac ľudí a získať ich spätnú väzbu na to, ako EÚ vnímajú.

 

 

Prečítajte si: Slovensko bude naďalej podporovať bieloruských občanov na ceste k slobode

Program štátneho tajomníka s ministrom zahraničia Ivanom Korčokom bude sprevádzaný sprievodným programom, diskusiami s hosťami a prezentáciami úspešných projektov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristýna Peštová
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies