Klus: Predvolebná kampaň nebola mrhaním času ani peňazí, stála okolo 90-tisíc eur

NETKY.SK • 7 Október 2017, 12:56 • 2 min
Klus: Predvolebná kampaň nebola mrhaním času ani peňazí, stála okolo 90-tisíc eur

BRATISLAVA - Predvolebná kampaň Martina Klusa (SaS) by bola úspešnou, ak by bol 4. novembra zvolený za župana Banskobystrického samosprávneho kraja. Uviedol to pre agentúru SITA po tom, čo sa 3. októbra kandidatúry vzdal v prospech nezávislého kandidáta Jána Luntera.

slovakia

left justify in out

„Na druhej strane, som si istý, že šesť mesiacov aktívnej kampane rozhodne nebolo mrhaním času ani peniazmi," uviedol s tým, že odhadom na kampaň minul 90-tisíc eur zo stotisíc, ktoré mu vyčlenila strana SaS. „A aj touto cestou by som sa jej rád poďakoval za pomoc a podporu," uviedol.

Keďže bol politickým kandidátom na predsedu VÚC (pozn. redakcie: podporovali ho SaS, OĽANO, NOVA, KDH a OKS), tak je podľa neho pochopiteľné, že sa v rámci kampane prelínali aj stranícke a koaličné aktivity. „V tých mienim ďalej aktívne pokračovať a urobiť všetko preto, aby sa do zastupiteľstva samosprávneho kraja dostalo čo najviac našich nominantov. Okrem toho sa chystám aktívne pomôcť v kampani mojich kolegov Renáty Kaščákovej v Trenčíne a Juraja Drobu v Bratislave," dodal.

„Tisícky kilometrov, stovky rozhovorov, možnosť prezentovať program a idey, ako zlepšiť život občanov nášho kraja. To je len malá časť výpočtu politického kapitálu, ktorý určite zúročím v ďalšom politickom živote. Navyše, som presvedčený o tom, že z toho bude profitovať aj moja materská politická strana SaS, ale aj ďalšie strany, ktoré ma podporovali v koalícii. Občania potrebujú byť v priamom kontakte s politikmi. Obzvlášť v regiónoch, kde často neprichádzajú," povedal s tým, že práve to považuje za najväčší obojstranný benefit posledných mesiacov.

Klus sa plánuje naďalej podieľať na projektoch smerujúcich k lepšej budúcnosti kraja. Plánuje komunikovať s primátormi, starostami aj dobrovoľníkmi. Rovnako sa chce zúčastňovať na obecných a mestských zastupiteľstvách.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona