Kluby KHL neuvoľnili 6 Švédov na zápasy s Fínmi

NETKY.SK • 3 Február 2015, 11:45 • 2 min
Kluby KHL neuvoľnili 6 Švédov na zápasy s Fínmi

ŠTOKHOLM - Kluby Kontinentálnej hokejovej ligy neuvoľnili šesť švédskych hráčov pre potreby reprezentácie v blížiacich sa zápasoch v rámci Euro Hockey Tour proti Fínsku.

slovakia

left justify in out

Z 15 vybraných hráčov si proti Fínom v dňoch 6. a 8. februára vo Västeraase a Štokholme nezahrá tento poltucet: Henrik Karlsson (Jokerit Helsinki), Anders Nilsson (AK Bars Kazaň), Erik Gustafsson (Avangard Omsk), Linus Omark (Jokerit Helsinki), Jimmie Ericsson (SKA Petrohrad) a Andreas Thuresson (Severstal Čerepovec).

 

Dôvod je prostý - KHL pokračuje aj počas tohto oficiálneho asociačného termínu, keď majú ostatné európske ligové súťaže prestávku. "Je to ten istý dôvod u všetkých - ich kluby im nedovolili opustiť tím v danom termíne," uviedol tréner švédskej reprezentácie Pär Maarts pre Aftonbladet. 

Šesticu hráčov, ktorí nahradili tých, čo nemohli prísť do reprezentácie, tvoria brankári Oscar Alsenfelt (Leksands IF) a Markus Svensson, obranca Niclas Burström (obaja Skelleftea AIK) a útočníci Martin Johansson (Örebro HK), Robert Rosén (Växjö Lakers HC) a Oskar Sundqvist (Skelleftea AIK). Informujú o tom internetové stránky Eurohockey a Swehockey. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies