Klubová lekárka Chelsea po spore s Mourinhom skončila

NETKY.SK • 23 September 2015, 09:40 • 2 min
Klubová lekárka Chelsea po spore s Mourinhom skončila

LONDÝN - Lekárka anglického futbalového klubu Chelsea Londýn Eva Carneirová, ktorá sa minulý mesiac dostala do sporu s trénerom Jose Mourinhom, na Stamford Bridge skončila. V utorok o tom informovali viaceré britské médiá, ale klub to zatiaľ oficiálne nepotvrdil.

slovakia

left justify in out

"Informácie o realizačnom tíme nemôžem bohužiaľ komentovať," povedal pre agentúru Reuters hovorca klubu. Pohľadná lekárka z Gibraltaru a fyzioterapeut Jon Fearn nahnevali Mourinha v závere zápasu so Swansea City (2:2), keď bez jeho dovolenia vybehli na ihrisko ošetriť Edena Hazarda, ktorý tam musel podľa pravidiel ísť za postrannú čiaru. Chelsea už v tom čase hrala bez vylúčeného brankára Thibauta Courtoisa a bez belgického stredopoliara tak čelili útoku hostí v dvojnásobnom oslabení.

 

Z akcie síce neinkasovali, ale kontroverzného portugalského trénera svojim konaním poriadne nahnevali a Mourinho ich kritizoval aj na pozápasovej tlačovke. Na druhý deň oboch členov realizačného tímu Mourinho z "áčka" vyhodil. Carneirová pracovala v Chelsea od roku 2009.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies