Klub SDKÚ navrhuje zastupiteľstvo pre povodne odložiť

NETKY.SK • 5 Jún 2013, 13:15 • 2 min
Klub SDKÚ navrhuje zastupiteľstvo pre povodne odložiť

BRATISLAVA - Predseda bratislavského poslaneckého klubu SDKÚ-DS a Most-Híd Ivo Nesrovnal žiada primátora, aby zvážil možnosť odložiť štvrtkové zasadnutie mestského zastupiteľstva pre hroziace povodne.

slovakia

left justify in out

 Ako dnes agentúru SITA informoval Nesrovnal, poslanci mestského klubu SDKÚ-DS a Most-Híd sa domnievajú, že by mali byť v čase kulminácie Dunaja medzi ľuďmi a pomáhať. Podľa vedúceho krízového štábu v Bratislave Ľubomíra Andrassyho o odložení zasadnutia mestského zastupiteľstva rozhodnú po zasadnutí krízového štábu, na ktoré bratislavský primátor Milan Ftáčnik pozval aj predsedov mestských poslaneckých klubov. Ako však dodal Andrassy, situácia na Dunaji v Bratislave nie je taká kritická, aby bolo potrebné rušiť rokovanie zastupiteľstva či kultúrne podujatia. Ak by sa situácia na Dunaji vo štvrtok zhoršila, zasadnutie mestského zastupiteľstva je možné kedykoľvek prerušiť, informoval Andrassy. Bratislavské mestské zastupiteľstvo má zasadať od štvrtkového rána, v tom čas však očakávajú v hlavnom meste aj kulmináciu hladiny Dunaja.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies