Klopp zažil najväčšie sklamanie ako tréner Liverpoolu

NETKY.SK • 21 December 2015, 08:21 • 2 min
Klopp zažil najväčšie sklamanie ako tréner Liverpoolu

WATFORD - Najväčším sklamaním od svojho príchodu na Anfield označil nedeľnú prehru v 17. kole anglickej Premier League na trávniku Watfordu 0:3 tréner futbalistov Liverpoolu Jürgen Klopp.

slovakia

left justify in out

"Neboli sme vo svojej koži. Prišli sme sem s úplne inými zámermi. Rozdiel medzi tým, čo sme chceli predviesť a tým, čo sme ukázali, bol obrovský. Do najbližšieho zápasu proti Leicesteru ho potrebujeme zmazať. Dnes musíme akceptovať výsledok, tvrdo zapracovať a predviesť lepší futbal," citoval Kloppa oficiálny web liverpoolskeho klubu.

"The Reds" inkasovali už v 3. min, presadil sa Holanďan Kanga Aké. "Po prvom góle sme sa rozsypali. Naša formácia stratila kompaktnosť, nehrali sme jednoducho, čo by sme mali. Ihrisko nebolo práve najlepšie, ale dal sa na ňom hrať futbal - jednoduchý futbal," zdupľoval nemecký kouč, ktorého zverenci po štvrťhodine zaostávali už 0:2. "Zlý vstup do duelu a rovnako nedobrá reakcia naň aj inkasované góly. Bol to veľmi náročný prvý polčas," povedal ešte Klopp, ktorý pred koncom prvého polčasu prišiel o slovenského obrancu Martina Škrtela. Ten utrpel zranenie nohy a dĺžka jeho absencie ešte nie je známa.

Liverpool, ktorý v 85. min svojím druhým presným zásahom v nedeľnom zápase dorazil Nigérijčan Odion Ighalo, zostal na 9. priečke tabuľky so 14-bodovým odstupom na vedúci Leicester. Práve s ním sa v Premier League stretne najbližšie - doma 26. decembra.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies