Klopp vyzýva k trpezlivosti: Všetci sú hladní po úspechu

NETKY.SK • 12 Február 2016, 12:48 • 2 min
Klopp vyzýva k trpezlivosti: Všetci sú hladní po úspechu

LIVERPOOL - Futbalovému Liverpoolu sa pod vedením Jürgena Kloppa nedarí tak, akoby možno mnohí čakali, a nemecký tréner vyzýva k trpezlivosti.

slovakia

left justify in out

Bývalý kouč Borussie Dortmund prišiel na Anfield v októbri, ale "The Reds" sa odvtedy výrazne neposunuli v tabuľke anglickej Premier League. Momentálne im patrí deviate miesto s 22-bodovým odstupom za vedúcim Leicesterom. Na štvrtú priečku zaručujúcu miestenku v kvalifikácii Ligy majstrov majú 12-bodové manko.

Liverpool naposledy oslavoval zisk majstrovského titulu v roku 1990 a Klopp varuje, že čakanie sa môže ešte trochu predĺžiť. "V Liverpoole pôsobilo mnoho skvelých trénerov a hráčov. Po štyroch mesiacoch som nadobudol pocit, že všetci sú hladní po úspechu. Snažíme sa o to, každý čaká na rýchle získavanie trofejí, ale je potreba byť trpezlivý. Na úspechy treba čas," povedal Klopp. Informuje portál goal.com.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona