Klopp varoval Guardiolu: Priprav sa na brutálny program

NETKY.SK • 11 Január 2016, 14:31 • 2 min
Klopp varoval Guardiolu: Priprav sa na brutálny program

LIVERPOOL - Tréner futbalistov FC Liverpool Jürgen Klopp varoval svojho španielskeho kolegu Pepa Guardiolu, aby sa v Anglicku pripravil na náročný program zápasov. Guardiola pred časom oznámil, že po sezóne končí ako kouč Bayernu Mníchov a chystá sa trénovať na Britských ostrovoch.

slovakia

left justify in out

Hráči bavorského veľkoklubu si pod jeho vedením momentálne užívajú zimnú prestávku, súťažný zápas naposledy hrali 19. decembra. Liverpool odvtedy odohral deväť duelov a rovnako náročný program má pred sebou. Bayern začne jarnú časť bundesligy 22. januára.

 

"Práve o tom to je, veľké množstvo zápasov. Futbal, futbal a ešte raz futbal. Pepovi odkazujem, aby sa pripravil na brutálny program," povedal nemecký kouč. Liverpool čaká v stredu líder ligy londýnsky Arsenal, v nedeľu si LFC zmeria sily s odvekým rivalom Manchestrom United.

 

Klopp dodal, že podľa neho je Guardiola schopný vyrovnať sa s nástrahami ostrovného života i futbalu. "Anglicko je skvelá krajina, v ktorej žije množstvo skvelých ľudí. Aj jedlo je lepšie ako všetci hovoria. OK, počasie nie je také super - presne ako všetci hovoria," konštatoval s nadhľadom Klopp.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies