Klopp: Som lepší tréner ako v roku 2012

NETKY.SK • 2 December 2014, 07:35 • 2 min
Klopp: Som lepší tréner ako v roku 2012

DORTMUND - Od roku 2008 trénuje Jürgen Klopp futbalistov Borussie Dortmund, ale takú výsledkovú mizériu ako teraz s týmto tímom ešte nezažil.

slovakia

left justify in out

Namiesto toho, aby Borussia naháňala Bayern v boji o líderskú pozíciu v I. bundeslige, obsadili žlto-čierni v tabuľke opačný pól tabuľky - po prehre vo Frankfurte (0:2) sa ocitli na samom dne. Na konte majú iba 11 bodov z 13 zápasov. Klopp sa snaží veci pomenovať pravými názvami, ale v žiadnom prípade nezúfa.

"Situácia zašla ďalej, než som bol schopný si priznať. Napriek tomu zostávam v prednej línii a neutekám preč. Som bojovník a tiež lepší tréner ako napríklad v roku 2012. Len tá tabuľka to zatiaľ nechce ukázať,“ zasmial sa Klopp počas pondelkového stretnutia s fanúšikmi v tanečnej sále hotela Frankfurter Hof. K množiacim sa prejavom nespokojnosti fanúšikov podotkol: "Rozumiem kritike a pískaniu, to je ľudské. Na druhej strane to môže byť aj kontraproduktívne. Ako keď v škole nezvládnete skúšku a niekto o vás povie, že ste sprostý.“ 

 

Klopp si pripravil aj zaujímavý odkaz pre všetkých, ktorých nenapĺňa súčasná hra Borussie. "Ak chcete byť kontinuálne úspešní, staňte sa fanúšikom Bayernu,“ uviedol 47-ročný Klopp. Počas svojho pôsobenia na lavičke Dortumundu vybojoval pre tento klub dva majstrovské tituly v I. bundeslige, stal sa víťazom Nemeckého pohára aj domáceho superpohára. V Lige majstrov sa pred dvoma rokmi dostal až do finále. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies