Klopp: Škrtel koncom týždňa opäť v tréningu

NETKY.SK • 2 Február 2016, 13:44 • 2 min
Klopp: Škrtel koncom týždňa opäť v tréningu

LIVERPOOL - Kapitán slovenskej futbalovej reprezentácie Martin Škrtel je blízko k návratu do tréningového procesu po zranení zadného stehenného svalu, pre ktoré bol mimo hry od 20. decembra.

slovakia

left justify in out

Pre web anglického prvoligového klubu FC Liverpool to potvrdil nemecký kouč "The Reds" Jürgen Klopp. Počas tohto týždňa by sa mali do tréningov FC Liverpool zapojiť aj maródi Philippe Coutinho, Divock Origi a Daniel Sturridge. "Sú bližšie, blízko k návratu do tréningového procesu. Daniel by sa mohol zapojiť od stredy, Divock a Phil od štvrtka, taký je plán. Martin bude potrebovať ešte dva alebo tri dni navyše, mohol by sa pridať počas víkendu," skonštatoval Klopp a na margo aktuálneho kolotoča počas prestupového termínu doplnil: "Toto sú naše štyri transfery - štyria noví hráči pre LFC! Samozrejme, je to pre nás dobré."


Tridsaťjedenročný stopér Škrtel nedohral 20. decembra zápas 17. kola Premier League na trávniku Watfordu (0:3). Prvotné prognózy médií v kolíske futbalu hovorili až o trojmesačnej absencii handlovského rodáka, neskoršie odhady boli "milosrdnejšie" a stanovili predpokladanú dĺžku Škrtelovej absencie na 6 týždňov.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies