Klopp pobavil novinárov pred finále

NETKY.SK • 1 Jún 2019, 13:34 • 2 min
Klopp pobavil novinárov pred finále

MADRID - Tréner futbalistov anglického klubu FC Liverpool Jürgen Klopp na piatkovej tlačovej konferencii pred sobotňajším finále Ligy majstrov 2018/2019 proti Tottenhamu Hotspur na štadióne Wanda Metropolitano v Madride pobavil prítomných jednou zaujímavou odpoveďou.

slovakia

left justify in out

Keď mu jeden z novinárov pripomenul, že nepriťahuje finálové víťazstvá, 51-ročný rodák zo Stuttgartu mu odvetil: "Či moje trénerstvo pripomína kariéru smoliara? Nemyslím si, že neviem vyhrávať. Ostatných sedem sezón som bol vždy v nejakom finále. Záleží od uhla pohľadu. Dalo by sa povedať, že som rekordér, čo sa týka triumfov v semifinálových konfrontáciách."

Klopp v minulosti ako tréner Borussie Dortmund raz vyhral Nemecký pohár a dvakrát získal tamojší superpohár. V rozhodujúcich dueloch však neuspel až 5-krát - dva razy v Nemeckom pohári aj superpohári a raz vo finále LM 2012/2013 s Bayernom Mníchov (1:2).

 

obrazok


V pozícii kormidelníka liverpoolských "The Reds" nezískal ešte žiadnu trofej. Minulý rok jeho tím podľahol vo finále LM Realu Madrid (1:3). Predtým Liverpool pod jeho vedením nestačil vo finále Európskej ligy na FC Sevilla a tiež na Manchester City vo finále anglického Ligového pohára.

"Napriek týmto číslam sa nesťažujem. Mohlo to byť lepšie, ale aj horšie. Myslím si, že občas mám aj šťastie. Ak by bol problém v tom, že som prehral šesť finálových zápasov po sebe, mohli by sme sa báť. Ale nie, som presvedčený o tom, že v sobotňajšom finále máme šancu vyhrať," doplnil Jürgen Klopp.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies