Klopp po svojom prvom triumfe s Liverpoolom: Lepší pocit ako po remíze

NETKY.SK • 29 Október 2015, 09:38 • 2 min
Klopp po svojom prvom triumfe s Liverpoolom: Lepší pocit ako po remíze

LIVERPOOL - Jürgenovi Kloppovi padol kameň zo srdca. Na prvé víťazstvo v pozícii trénera futbalistov FC Liverpool si musel počkať až do štvrtého stretnutia, o to väčšia však bola radosť po triumfe 1:0 nad FC Bournemouth. "The Reds" zdolali doma nevyspytateľného nováčika najvyššej súťaže a postúpili už do štvrťfinále Ligového pohára.

slovakia

left justify in out

Klopp vystriedal na trénerskom poste Brendana Rodgersa, ktorý stratil dôveru vedenia klubu a pre neuspokojivý sled výsledkov sa z lavičky porúčal. Ambiciózny nemecký tréner odštartoval svoje účinkovanie na lavičke Liverpoolu tromi remízami, pričom jeho zverenci strelili len dva góly. S pribúdajúcimi zápasmi bola nervozita nemeckého kouča stále vyššia, no prvý triumf napokon prišiel. V 17. minúte duelu proti Bournemouthu sa oň postaral krajný obranca Nathaniel Clyne. "Moje prvé víťazstvo v Liverpoolu chutí lepšie ako remízy. Celý zápas sme dominovali a tento triumf sme si zaslúžili," uviedol po stretnutí Klopp.

 

Nový šéf striedačky dal od začiatku náročného duelu šancu väčšine mladých hráčov. Oddychovať nechal aj slovenského stopéra Martina Škrtela, ktorý napokon zasiahol do hry už v 33. minúte. "Bolo to dôležité víťazstvo aj z toho pohľadu, že sme sa rozhodli dať šancu novému mužstvu. Vyhrať v takomto stretnutí je vždy výborná vzpruha pre celý tím," dodal Klopp.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona