Klopp po jesennom sklamaní: Sme ako banda idiotov

NETKY.SK • 21 December 2014, 09:39 • 2 min
Klopp po jesennom sklamaní: Sme ako banda idiotov

BRÉMY - Úradujúci nemecký futbalový vicemajster Borussia Dortmund bude po zimnej prestávke bojovať o záchranu v bundeslige.

slovakia

left justify in out

V sobotu v 17. kole prehral jeden z favoritov ročníka 1:2 v Brémach a pred nedeľňajším zápasom Freiburgu s Hannoverom je na 17. mieste. Ak Freiburg vyhrá, Dortmund môže klesnúť na úplné dno tabuľky, čo nikto nečakal. Tím získal zatiaľ pätnásť bodov.

 

Werder sa vďaka trom bodom dostal z posledného miesta bundesligového poradia. Už po troch minútach hry otvoril skóre mladík Davie Selke, o hodinu neskôr ukázal svoje majstrovstvo opäť, pohral sa s Matsom Hummelsom a ponúkol gól Finovi Bartelsovi. Finalista Ligy majstrov 2012/2013 potom síce vďaka kapitánovi Hummelsovi znížil, ale vyrovnať už nedokázal. 

 

"Dnes sme vyzerali všetci do jedného ako banda idiotov. Najlepšou správou dnešného dňa je, že tento rok je s futbalom koniec. Každá kritika, ktorú dostaneme, je skutočne oprávnená. Všetko je naša chyba. Máme teraz tri týždne na prípravu. Potom sa pokúsime napraviť, čo sme doteraz pokazili," uviedol v rozhovore pre Sky tréner Borussie Jürgen Klopp. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies