Klopp odmietol špekulácie o odchode do Barcelony

NETKY.SK • 19 Apríl 2014, 17:18 • 2 min
Klopp odmietol špekulácie o odchode do Barcelony

BERLÍN - Tréner futbalistov Borussie Dortmund Jürgen Klopp odmietol špekulácie, že by sa mohol stať kormidelníkom španielskeho veľkoklubu FC Barcelona.

slovakia

left justify in out

"Nikto nemusí byť znepokojený. S klubom sme vzájomne prepojení a teším sa z toho, ako tu veci fungujú," cituje agentúra dpa Kloppove vyjadrenie. "Možnosť, že by Klopp opustil Borussiu pred vypršaním súčasného kontraktu v roku 2018, je vylúčená," potvrdil výkonný riaditeľ Dortmundu Hans-Joachim Watzke.
      

Špekulácie o zmene na trénerskom poste v Barcelone sa začali viesť po tom, čo klub vypadol vo štvrťfinále Ligy majstrov a prehral vo finále Kráľovského pohára s Realom Madrid. V tabuľke mu navyše patrí neuspokojivá tretia priečka. 
      

Štyridsaťšesťročný Klopp je šéfom lavičky Borussie od roku 2008. V roku 2011 s ňou získal majstrovský titul, o rok neskôr si dokonca pripísal double za víťazstvo v lige aj domácom pohári. 
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona