Klopp nevie, kedy sa zranený Škrtel vráti a kto ho nahradí

NETKY.SK • 21 December 2015, 09:08 • 2 min
Klopp nevie, kedy sa zranený Škrtel vráti a kto ho nahradí

WATFORD - Slovenský futbalový reprezentant Martin Škrtel utrpel zranenie nohy v nedeľňajšom zápase 17. kola anglickej Premier League na trávniku vo Watforde.

slovakia

left justify in out

Skúsený 31-ročný stopér FC Liverpool nútene striedal v závere prvého polčasu za nepriaznivého stavu 0:2, na trávniku ho nahradil zakončovateľ Divock Origi. Podľa Sky Sports sa Škrtel zranil po kolízii s domácim útočníkom Troyom Deeneym. Pre rodáka z Ráztočna to bol 315. duel vo farbách "The Reds", na konte má 18 gólov.

"Martin Škrtel je zranený, čo je problém a v tomto momente netuším, kedy sa vráti a kto ho nahradí. Nikto neodpočíval, takže teraz musíme zistiť, koho budeme mať k dispozícii na Boxing Day," citoval server Sunday Express trénera Liverpoolu Jürgena Kloppa. LFC bude 26. decembra čeliť lídrovi tabuľky Leicesteru City. Zranený je aj ďalší stredný obranca Dejan Lovren či brankárska jednotka Simon Mignolet.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona