Klopp nepoľavuje ani po výhre 4:0

NETKY.SK • 2 Február 2020, 12:02 • 2 min
Klopp nepoľavuje ani po výhre 4:0

LONDÝN - FC Liverpool predviedol v sobotu ďalší suverénny výkon vo futbalovej Premier League, no tréner Jürgen Klopp stále odmieta zaspať na vavrínoch.

slovakia

left justify in out

Séria víťazstiev

Víťazstvom 4:0 nad Southamptonom natiahli jeho zverenci domácu sériu víťazstiev už na 20 duelov.

 

img

 

Týmto počinom vyrovnali rekord Manchestru City a už iba jediné mužstvo v histórii najvyššej anglickej súťaže dosiahlo viac. Bol to práve FC Liverpool s trénerom Billom Shanklym v roku 1972. "Stále nie sme ani len trochu blízko k dokonalosti. Nepozerali sme sa na možný 22-bodový náskok, chceli sme mať 73 bodov po tomto zápase," povedal podľa BBC nemecký kouč. Liverpool získal 100 bodov zo 102 možných v predchádzajúcich 34 zápasoch, v ktorých nenašiel premožiteľa. Nezdolal jedine Manchester United v októbri 2019. Klub čaká na svoj devätnásty titul presne 30 rokov, no čoraz viac sa blíži k ukončeniu pôstu.

 

img

Jürgen Klopp

Trápenie Manchester United 

Naopak, ďalší "červený" veľkoklub Manchester United sa naďalej trápi. V sobotu uhral doma iba bezgólovú remízu s Wolverhamptonom, nevyhral už tri stretnutia a z predchádzajúcich piatich duelov má iba štyri body. Na margo trénera Oleho Gunnara Solskjaera sa začína ozývať kritika na sociálnych sieťach, no priaznivci v hľadisku bývalého hráča klubu opäť podporili. "Mnoho sa pred zápasom napísalo o fanúšikoch, no tí boli opäť neuveriteľní. Fandili až do konca a ukázali, že sú jednými z najlepších na svete," poďakoval sa za podporu Solskjaer.

 

img

Ole Gunnar Solskjaer

 

United premiérovo nasadili novú posilu z Watfordu Odiona Ighala, no Nigérijčan sa nepresadil. "Povedal som mu, buď sám sebou, počkaj si na loptu, nechaj veci plynúť. Lenže v prvom polčase sme sa nepohybovali, každý chcel mať loptu na kopačkách," zhodnotil výkon Solskjaer.

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katka Štefunková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies