Klopp možno nahradí Martina v FC Barcelona

NETKY.SK • 14 Apríl 2014, 13:31 • 2 min
Klopp možno nahradí Martina v FC Barcelona

BARCELONA - Španielske médiá prognózujú, že súčasný tréner FC Bacelona Gerardo Martino po tejto sezóne opustí svoje miesto na lavičke katalánskeho veľkoklubu.

slovakia

left justify in out

Jeho nástupcu vidia v osobe Nemca Jürgena Kloppa, ktorý v ostatných rokoch výrazne povzniesol hru Borussie Dortmund.

Portál sport.es predpokladá, že súčasné slabšie výsledky Barcelony - stop vo štvrťfinále Ligy majstrov a nevýhodná východisková situácia v boji o domáci ligový titul budú koncom Gerarda Martina a v klube začnú hľadať jeho nástupcu.

 

A to aj napriek tomu, že 51-ročný Argentínčan má na Camp Nou ešte rok platnú zmluvu. Horúcim kandidátom by mal byť Klopp, od ktorého si Katalánci údajne sľubujú prebudovanie mužstva, Španieli tvrdia, že najmä prezident FC Barcelona Josep Maria Bartomeu je nadšený z Kloppovho štýlu prácu, jeho futbalového entuziazmu a najmä úsilia dávať priestor mladým hráčom.

 

Okrem Kloppa je v hľadáčiku FCB údajne aj Argentínčan Diego Simeone, ktorý je s Atléticom Madrid momentálne na čele Primera División a práve on sa postaral o ešte čerstvé vyradenie FC Barcelona v Lige majstrov. 

 

Čo sa týka prestavby mužstva a príchodu nových futbalistov v Barcelone údajne padajú mená ako Marco Reus, Thiago Silva či David Luiz. Tieto transfery by však podľa súčasného trestu od FIFA mohli byť aktuálne až od leta 2015. Dovtedy má Barcelona zákaz vykonávať prestupy hráčov na domácej aj zahraničnej scéne.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies