Klopp má stále dôveru vedenia Borussie

NETKY.SK • 7 Január 2015, 13:42 • 2 min
Klopp má stále dôveru vedenia Borussie

DORTMUND - Napriek apokalyptickej jeseni, ktorá vyústila do predposlednej priečky najvyššej nemeckej futbalovej súťaže, má tréner futbalistov Borussie Dortmund Jürgen Klopp naďalej dôveru vedenia klubu.

slovakia

left justify in out

V Dortmunde ani na sekundu nepremýšľali nad tým, že by odvolali uznávaného kormidelníka. "Pre Borussiu odvádza neuveriteľné služby. Nikdy sme o jeho prepustení neuvažovali, k tejto vyhrotenej situácii nikdy nepríde," uviedol pre Sport Bild generálny riaditeľ klubu Hans-Joachim Watzke.

 

Borussia vydolovala zo 17 jesenných vystúpení iba 15 bodov, takisto ako posledný Freiburg, ktorý však disponuje horším skóre. V Lige majstrov je to v podaní Dortmundu úplne iná pesnička, hravo sa kvalifikoval do jarného osemfinále, v ktorom si zahrá proti talianskemu majstrovi Juventusu Turín. Watzke verí, že Borussia nezostúpi z bundesligy. "Pravdepodobnosť, že postúpime do európskych pohárov z najvyššej súťaže je takmer nulová. Mali by sme sa zachrániť, ale každý, kto sa zaoberá Európou, je nepriateľom Dortmundu," tvrdí Watzke. 

 

Borussia sa môže do Ligy majstrov alebo Európskej ligy dostať prakticky už len cez víťazstvo v tohtosezónnej edícii európskej súťaže číslo jeden alebo cez domáci pohár. Podľa Watzkeho je jedným z dôvodov krízy Borussie odchod poľského útočníka Roberta Lewandowského do Bayernu Mníchov. Nie však hlavným. "Aj s Lewandowským by sme mali v tejto sezóne veľké problémy. Sám by určite nič nezmenil, aj keď patrí medzi najlepších svetových útočníkov," priznal pre Sport Bild Watzke. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies