Klopp má príjemné starosti, Jota z krajiny Ronalda je už hrdinom FC Liverpool. Roztrhne trojlístok Salah - Firmino - Mané?

NETKY.SK • 4 November 2020, 10:49 • 2 min
Klopp má príjemné starosti, Jota z krajiny Ronalda je už hrdinom FC Liverpool. Roztrhne trojlístok Salah - Firmino - Mané?

Hetrikom dokázal takmer sám poraziť Atalantu Bergamo, prekvapenie minulého ročníka Ligy majstrov.

slovakia

left justify in out

V 3. kole skupinovej fázy Ligy majstrov. Sa na trávniku talianskeho súpera odohrala futbalová bitka Talianov z predmestia Milána s jedným z najúspešnejších tímov ostatných rokov. "The Reds" rozdrvili Atalantu rozdielom triedy, keď im uštedrili päticu gólov.

 

 

8:0

Bývalý klub Martina Škrteľa tak vedie skupinu s deviatimi bodmi a impozantným skóre 8:0. Jota potreboval na tri góly len 40 minút. Rýchlosť ukázal v 16. min, keď prebehol cez Josého Palomina. O ďalších 17 minút vycvičil Holanďana Hansa Hateboera, loptu pekne spracoval a vsietil nechytateľný gól.

 

Sebavedomie

Jeho výkon s gólovým záverom pokračoval aj v 54. min, keď mu výborne prihrával Mané. Joga je len desiatym mužom v drese FC Liverpool s hetrikom vo futbalovej Európe. "Neviem, či toto je vrchol mojej doterajšej kariéry. Strelil som však góly presne takým spôsobom, akým sa snažím hrať. Som z toho veľmi šťastný, dosiahli sme veľké víťazstvo na súperovom ihrisku," povedal pre BT Sport a ukázal, že mužstvo je teraz veľmi sebavedomé a dokonca chce vyhrať aj v najbližšom zápase nad Manchestrom City.

 

 

Dilema

Mladík prišiel k anglickým šampiónom pred dvoma mesiacmi z Wolverhamptonu za 41 miliónov libier a teraz má tréner Klopp príjemne sťaženú situáciu. "Nikdy nemám hlavybôľ z toho, keď podáme dobrý výkon. Momentálne sa darí Jotovi, ale keby sme nemali Firmina, ani by sme sa nedostali do Ligy majstrov. Firmino patrí do nášho tímu, lebo je to hráč, ktorý je 'nebrániteľný', ak sa mu darí. Aj jeho zásluhou je Liverpool ako mužstvo výnimočný," povedal po zápase tréner Jurgen Klopp s tým, že Liverpoolu sa ostatné roky darí aj vďaka útočnému triu Salah - Firmino - Mané.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Michal redaktor
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies