Klopp akceptoval trest od UEFA, proti Arsenalu len na tribúne

NETKY.SK • 9 Október 2013, 18:05 • 2 min
Klopp akceptoval trest od UEFA, proti Arsenalu len na tribúne

BERLÍN - Tréner nemeckého futbalového klubu Borussia Dortmund Jürgen Klopp sa neodvolá voči dvojzápasovému trestu od Európskej futbalovej únie (UEFA).

slovakia

left justify in out

Riadiaci orgán európskeho futbalu potrestal 46-ročného kormidelníka za výstup v úvodom zápase tohto ročníka Ligy majstrov na ihrisku talianskeho SSC Neapol. Polovicu trestu si nemecký kouč odkrútil už tento týždeň, keď jeho zverenci zdolali v domácom prostredí Olympique Marseille 3:0. Bez jeho pokynov z lavičky budú Dortmundčania ešte 22. októbra na londýnskom Emirates Stadium proti miestnemu FC Arsenal. Mužstvo povedie proti "kanonierom" Kloppov asistent Željko Buvač. "Neodvolal som sa, pretože som nechcel navodiť dojem, že zľahčujem svoje správanie," povedal Klopp pre periodikum Revier Sport.

Kouča v Neapole rozčúlilo, že Neven Subotič sa po ošetrení nedostal včas na trávnik. V rámci tejto pasáže hostia inkasovali a Klopp si vylial zlosť na štvrtom rozhodcovi. Dortmund napokon prehral 1:2. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies