Klopp aj v treťom dueli ako kouč Liverpoolu len s remízou

NETKY.SK • 26 Október 2015, 10:42 • 2 min
Klopp aj v treťom dueli ako kouč Liverpoolu len s remízou

LIVERPOOL - Nemecký tréner Jürgen Klopp sa ani na tretí pokus nedočkal premiérového triumfu na lavičke anglického futbalového klubu FC Liverpool, hoci zároveň stále je aj bez prehry.

slovakia

left justify in out

"The Reds" v nedeľu v 10. kole najvyššej domácej dlhodobej súťaže Premier League viedli od 77. min nad Southamptonom 1:0 zásluhou účinnej hlavičky striedajúceho belgického útočníka Christiana Bentekeho po centri Jamesa Millnera, ale v 86. min vyrovnal na napokon konečných 1:1 senegalský krídelnik Sandio Mané. Rovnaký hráč si stihol v nadstavenom čase dvoma nedovolenými zákrokmi vyslúžiť červenú kartu, domáci však už nemali dostatok času prípadne využiť presilovku. Na poste stopéra absolvoval celý duel Martin Škrtel.

Liverpool po príchode extrénera Dortmundu Kloppa namiesto Brendana Rodgersa remizoval 0:0 na pôde Tottenhamu Hotspur. Potom vo štvrtok pred vlastnými fanúšikmi na Anfield Road bral v Európskej lige bod za výsledok 1:1 proti ruskému Rubinu Kazaň, hoci takmer hodinu mal početnú prevahu.

FCL figuruje na 9. priečke v tabuľke Premier League o skóre práve za Southamptonom a pred West Bromwichom Albion. Za vedúcim Manchestrom City zaostáva o osem bodov. V 11. kole sa v sobotu 31. októbra o 13.45 h predstaví na trávniku londýnskej Chelsea, ktorá má ešte horší vstup do sezóny. Liverpool celkovo remizoval vo všetkých súťažiach už piaty raz v rade. Neprehral od 12. septembra (Southampton naposledy tropol 20. septembra).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies