Klobučník z Mexika: Čaká ma najťažší rok

NETKY.SK • 17 September 2015, 10:54 • 2 min
Klobučník z Mexika: Čaká ma najťažší rok

MEXICO CITY - Nevydarený svetový šampionát v Kazani hodil za hlavu a s vervou sa pustil do prípravy na druhú polovicu plaveckej sezóny v krátkom bazéne.

slovakia

left justify in out

Tomáš Klobučník odišiel na vysokohorské sústredenie do mexického Mexiko City, kde pobudne do 27. septembra. "Je zamerané na vytrvalosť a objemy kilometrov. Za trinásť dní by som mal naplávať dokopy 160 kilometrov. Som tu s koučom Dirkom Langem a skupinou, s ktorou trénujem," informoval z mexickej metropoly 25-ročný prsiar, ktorý na augustových MS v dlhom bazéne v Kazani neuspel na stovke (23. miesto za 1:00,77) ani dvojstovke (24. miesto za 2:12,74). "Kazaň je minulosť, o to väčšiu motiváciu mám do ďalšej sezóny. Dá sa povedať, že ma čaká najdôležitejší rok v mojej kariére. Program je extrémne nabitý, pravdepodobne až do majstrovstiev Európy nebudem mať už nijaký víkend voľný," podotkol Topoľčanec plávajúci vo farbách VŠC Dukla Banská Bystrica, ktorý si po kazanskom šampionáte doprial tradičnú formu oddychu. "Relax som využil na nabratie síl a vyčistenie si hlavy - tradične na rybách a s kamarátmi a rodinou," dodal Tomáš Klobučník.


Plavecká sezóna v krátkom bazéne vyvrcholí majstrovstvami Európy v izraelskej Netanyi 2. - 6. decembra 2015.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona