Klobučník po slovenskom rekorde: Lepšie mi vyšla druhá polovica

NETKY.SK • 18 Apríl 2015, 07:53 • 2 min
Klobučník po slovenskom rekorde: Lepšie mi vyšla druhá polovica

GRAZ - Slovenský plavec Tomáš Klobučník triumfoval na mítingu v Grazi na 100 m prsia v novom národnom rekorde 1:00,88. Svoje vlastné maximum z Veľkej ceny Slovenska v Bratislave z roku 2013 prekonal o 17 stotín.

slovakia

left justify in out

Slovenské historické tabuľky prepísala v metropole Štajerska aj Katarína Listopadová. Na 50 m znak dosiahla čas 28,61 a o 24 stotín vylepšila svoj výkon z marcového mítingu v Banskej Bystrici. Obaja slovenskí reprezentanti v Grazi trénujú pod vedením nemeckého kouča Dirka Langeho.

 

Klobučník berie míting v Rakúsku ako tréningové preteky. "Ráno v rozplavbách som sa zameral iba na druhú polovicu trate a bol som celkom rýchly. Poobede som skúsil začať rýchlejšie, stále sa mi však plávala lepšie druhá polovica. Stále to ešte nie je optimálne a je čo zlepšovať. Samozrejme, že slovenský aj osobný rekord ma veľmi teší, ale verím, že to je len začiatok sezóny. Teraz sa chcem sústrediť na sobotňajšiu prsiarsku dvestovku," povedal pre TASR Klobučník.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies