Kližanov Petrohrad sa sťahuje do Tel Avivu, oznámil Kafeľnikov

NETKY.SK • 16 Apríl 2014, 15:24 • 2 min
Kližanov Petrohrad sa sťahuje do Tel Avivu, oznámil Kafeľnikov

MOSKVA - Halový hardový tenisový turnaj ATP World Tour 250 St. Petersburg Open, na ktorom v septembri 2012 získal Martin Kližan svoj prvý a zatiaľ jediný titul z hlavnej profesionálnej úrovne, sa sťahuje z ruského Petrohradu do izraelského Tel Avivu.

slovakia

left justify in out

"Žiaľ, dnes Asociácia tenisových profesionálov oznámi túto zmenu. Škoda," uviedol v stredu prostredníctvom Twitteru viceprezident Ruskej tenisovej federácie (FTR) a niekdajší prvý muž svetového rebríčka Jevgenij Kafeľnikov. Neskôr sa však pre R-Sport vyjadril vo faktograficky menej striktnom tóne. 

 

Vlani na jeseň sa pri Neve radoval Lotyš Ernests Gulbis. Podujatie ATP World Tour sa v Izraeli naposledy konalo v sezóne 1996, a to práve v Tel Avive. Ročník 1995 sa stal korisťou Jána Krošláka. Petrohrad bol v termínovej listine od roku 1995, prvú edíciu vyhral spomenutý Kafeľnikov. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies