Kližana zradila päta, verí v Miami

NETKY.SK • 14 Marec 2016, 11:06 • 2 min
Kližana zradila päta, verí v Miami

INDIAN WELLS - Slovenský tenista Martin Kližan v nedeľu neuspel v druhom zápase v rade. Po skorej rozlúčke v Dubaji v SAE nezvládol zo zdravotných dôvodov 2. kolo na podujatí ATP World Tour Masters 1000 BNP Paribas Open na tvrdom povrchu v americkom Indian Wells v Kalifornii (na úvod mal voľný žreb) proti skúsenému tiež ľavorukému Španielovi Fernandovi Verdascovi (3:5 a skreč po 38 minútach).

slovakia

left justify in out

"Žiaľ, musel som zápas so Španielom Fernandom Verdascom skrečovať, pretože som mal bolesti v pravej nohe, konkrétne v päte. Je to ešte nedoliečené zranenie z Rotterdamu a keďže mám nabitý turnajový program, tak som si nemohol dovoliť pauzovať viac ako dva-tri dni. Vrátilo sa mi to aj s úrokmi... Teraz ma čaká vyšetrenie u lekára špecialistu, ktorý určí presnú diagnózu a stanoví liečbu. Verím, že do najbližšieho turnaja v Miami, ktorý sa začne o desať dní, budem už doliečený a fit," sprostredkoval Kližanovo vyjadrenie jeho mediálny manažér Jozef Korbel.

Dvadsaťšesťročný Petržalčan dosiahol vo februári na "harde" v hale v holandskom Rotterdame svoj zatiaľ najprenikavejší úspech, získal titul na úrovni World Tour 500. Momentálne figuruje na 28. priečke v renkingu, v neoficiálnej online verzii mu patrí 27. post a k 21. marcu, keď zverejnia najnovšiu verziu počítačového poradia, sotva klesne natoľko, aby nebol v Miami (23. marca - 3. apríla) medzi nasadenými. Zverencovi Martina Hromeca sa teda črtá ďalší voľný žreb na 1. kolo a viac času na doliečenie.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies