Kližana pred Melbourne nebolí rameno, vrátil sa k Headu

NETKY.SK • 14 Január 2016, 16:29 • 2 min
Kližana pred Melbourne nebolí rameno, vrátil sa k Headu

MELBOURNE - Slovenský tenista Martin Kližan je zdravotne fit a teší sa na úvodný grandslamový turnaj sezóny Australian Open v Melbourne (18.- 31. 1.).

slovakia

left justify in out

"Boľavé rameno už je v poriadku, trénujem a sústredím sa na prvé kolo," napísal Kližan na svojej facebookovej prezentácii. Doplnil ešte, že po prípravných turnajoch s raketou Babolat sa vráti k svojej predchádzajúcej značke.

 

"Po nevydarených dvoch týždňoch s raketou Babolat budem hrať na Australian Open opäť s raketou značky Head. Verím, že to bude lepšie," dodal Kližan, aktuálne 45. hráč singlového rebríčka ATP.

 

Dvadsaťšesťročný Kližan v novej sezóne zatiaľ čaká na víťazstvo v súťažnom zápase. Na turnaji v Dauhe prehral hneď na úvod s Britom Kylom Edmundom /2:6, 3:6/ a o týždeň neskôr v Sydney skrečoval duel 1. kola s Austrálčanom Jordanom Thompsonom po 57 minútach za nepriaznivého stavu 2:6, 0:4 pre bolesti ramena.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies