Kližan začne proti Russellovi, Cibulková s Curenkovou

NETKY.SK • 24 Máj 2013, 12:03 • 2 min
Kližan začne proti Russellovi, Cibulková s Curenkovou

PARÍŽ - Američan Michael Russell bude súperom slovenského tenistu Martina Kližana v 1. kole hlavnej súťaže dvojhry mužov na druhom grandslamovom turnaji sezóny Roland Garros, ktorý sa na antuke v Paríži začne v nedeľu 26. mája.

slovakia

left justify in out

Rozhodol o tom piatkový žreb. Lukáš Lacko vyzve ďalšieho Američana Sama Querreyho nasadeného ako osemnásteho. Šestnástka "pavúka" dvojhry žien Dominika Cibulková začne proti Ukrajinke Lesii Curenkovej. Magdaléna Rybáriková bude v 1. kole čeliť domácej Pauline Parmentierovej. Daniela Hantuchová sa pokúsi prekonať niekdajšiu líderku svetového rebríčka Jelenu Jankovičovú zo Srbska, osemnástku medzinárodných otvorených majstrovstiev Francúzska 2013. Janu Čepelovú preverí Američanka Christina McHalová. Z kvalifikácie ešte môžu postúpiť Pavol Červenák, Zuzana Kučová a Karolína Schmiedlová.

Výsledok piatkového žrebu súperov slovenských tenistov v 1. kole hlavnej súťaže dvojhry mužov na druhom grandslamovom turnaji sezóny Roland Garros v Paríži (26. mája - 9. júna, dotácia 21,017 milióna eur, antuka): 

Dvojhra mužov - 1. kolo: 
Martin Kližan (SR) - Michael Russell (USA) 
Lukáš Lacko (SR) - Sam Querrey (USA-18) 

Dvojhra žien - 1. kolo: 
Dominika Cibulková (SR-16) - Lesia Curenková (Ukr.) 
Magdaléna Rybáriková (SR) - Pauline Parmentierová (Fr.) 
Daniela Hantuchová (SR) - Jelena Jankovičová (Srb.-18) 
Jana Čepelová (SR) - Christina McHalová (USA)
Dvojhra žien - 1. kolo - výsledok žrebu súperiek Sloveniek: 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies