Kližan sa po vážnom zranení zotavuje na Tenerife

NETKY.SK • 17 August 2017, 10:17 • 2 min
Kližan sa po vážnom zranení zotavuje na Tenerife

BRATISLAVA - Slovenský tenista Martin Kližan sa nevráti do súťažného diania ani budúci týždeň na antukovom challengeri v talianskom Manerbiu. Pre rekonvalescenta to bola alternatíva namiesto kvalifikácie newyorských grandslamových US Open, ale odhlásil sa.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťosemročný Petržalčan Kližan predminulý týždeň uviedol, že po natrhnutí svalu na lýtku sa dáva dokopy na Tenerife u fyzioterapeuta Michala Novotného. Postupne absentoval na podujatiach hlavnej profesionálnej úrovne ATP World Tour v Umagu, Hamburgu, Montreale a Cincinnati.

Kližan bol naposledy v akcii 4. júla a nedohral duel 1. kola grandslamového Wimbledonu na tráve v Londýne proti Srbovi Novakovi Djokovičovi (3:6, 0:2 a skreč). Zverenec Martina Hromeca figuruje na 135. priečke v singlovom renkingu, už bol aj na 24. mieste.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies