Kližan sa nevráti ani budúci týždeň v Nice

NETKY.SK • 12 Máj 2016, 11:24 • 2 min
Kližan sa nevráti ani budúci týždeň v Nice

NICE - Slovenský tenista Martin Kližan sa odhlásil z budúcotýždňového antukového turnaja ATP World Tour 250 Open de Nice Cote d´Azur vo francúzskom Nice.

slovakia

left justify in out

Znamená to, že ak stihne parížsky grandslamový Roland Garros (22. mája - 5. júna), bude to bez rozcvičky po viac ako dvoch mesiacoch zdravotnej prestávky.

"Martin už začal s ľahkým tréningom a chce ísť na Roland Garros, ak mu to zdravotný stav dovolí," povedal pre agentúru SITA Kližanov mediálny manažér Jozef Korbel.

Zverenec Martina Hromeca Kližan pre plantárnu fascitídu na pravej nohe už vynechal Miami, Marrákeš, Monte Carlo, Barcelonu, Madrid a tohtotýždňový Rím. Dvadsaťšesťročný Bratislavčan nedohral 13. marca 2. kolo v kalifornskom Indian Wells proti Španielovi Fernandovi Verdascovi, odvtedy nútene pauzuje. V renkingu figuruje na 45. pozícii, v čase prepuknutia ťažkostí sa nachádzal na 28. priečke.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies