Kližan sa nevráti ani budúci týždeň v Madride

NETKY.SK • 27 Apríl 2016, 12:14 • 2 min
Kližan sa nevráti ani budúci týždeň v Madride

BRATISLAVA - Slovenský tenista číslo jeden Martin Kližan sa nevráti do súťažného diania ani na budúcotýždňovom turnaji ATP World Tour Masters 1000 Mutua Madrid Open na antuke v Madride.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťšesťročný Petržalčan nedohral 13. marca 2. kolo v kalifornskom Indian Wells proti Španielovi Fernandovi Verdascovi, odvtedy absentuje. Zverenec Martina Hromeca sa najprv odhlásil z ďalšej akcie so štatútom ATP World Tour Masters 1000 na tvrdom povrchu v Miami na Floride, následne pre plantárnu fascitídu na pravej nohe neobhajoval titul v Maroku (Marrákeš, pričom vlani sa predmetné antukové podujatie ATP World Tour 250 ešte konalo v Casablance), potom sa škrtol aj z antukového turnaja ATP World Tour Masters 1000 v monackom Monte Carle a minulý týždeň neobhajoval prienik do semifinále na najpomalšom povrchu na podujatí ATP World Tour 500 v Barcelone. Kližan momentálne figuruje na 44. priečke v renkingu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona