Kližan sa momentálne vôbec nezaoberá trénerskou otázkou

NETKY.SK • 8 September 2015, 13:36 • 2 min
Kližan sa momentálne vôbec nezaoberá trénerskou otázkou

BRATISLAVA - Slovenský tenista Martin Kližan je od svojho júlového rozchodu s českým koučom Martinom Dammom bez trénera a v najbližšom čase sa to nezmení.

slovakia

left justify in out

"Keď to budem pociťovať ako nutné, začnem to riešiť. Momentálne sa tým vôbec nezaoberám. Na to, aby som bol dobrým hráčom, musím najmä sám makať. Tréner ma môže usmerniť v nejakých veciach, ale myslím si, že som už dosť vyzretý hráč, aby som si vedel poradiť," povedal Kližan na otázku agentúry SITA na utorňajšej tlačovej besede v Bratislave, na ktorej kapitán Slovákov v Davisovom pohári reprezentačných družstiev mužov Miloslav Mečíř oznámil oficiálnu predbežnú nomináciu hostí na zápas s Poliakmi v Gdyni v play-off o svetovú skupinu ročníka 2016 (bude sa hrať 18. - 20. septembra).


V Kližanovom zázemí dlhodobo sú kondičný tréner Ivan Trebatický a psychológ Martin Babik. Dvadsaťšesťročný Petržalčan figuruje na 36. priečke v renkingu ATP.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona