Kližan sa dostáva opäť do kolotoča

NETKY.SK • 14 Máj 2016, 11:42 • 2 min
Kližan sa dostáva opäť do kolotoča

BRATISLAVA - Presne dva mesiace od svojho zatiaľ posledného zápasu je slovenský tenista Martin Kližan na ceste nazad do súťažného diania po maródke s plantárnou fascitídou na pravej nohe.

slovakia

left justify in out

"Pomaly sa dostávam opäť do kolotoča.... Držte palce!" uviedol Kližan na facebooku, pridal fotografie z hernej prípravy.

 


Kližan sa odhlásil z budúcotýždňového antukového turnaja ATP World Tour 250 Open de Nice Cote d´Azur vo francúzskom Nice. Ak teda stihne parížsky grandslamový Roland Garros (22. mája - 5. júna), bude to bez zápasovej rozcvičky.

Zverenec Martina Hromeca Kližan okrem spomenutého Nice postupne vynechal Miami, Marrákeš, Monte Carlo, Barcelonu, Madrid a tohtotýždňový Rím. Dvadsaťšesťročný Bratislavčan nedohral 13. marca 2. kolo v kalifornskom Indian Wells proti Španielovi Fernandovi Verdascovi, odvtedy nútene pauzuje. V renkingu figuruje na 45. pozícii, v čase prepuknutia ťažkostí sa nachádzal na 28. priečke.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies