Kližan podľahol v 2. kole turnaja vo Winstone domácemu Isnerovi

NETKY.SK • 22 August 2012, 06:35 • 2 min
 Kližan podľahol v 2. kole turnaja vo Winstone domácemu Isnerovi

Kližan podľahol v 2. kole turnaja vo Winstone domácemu Isnerovi - Tenis Slovenský tenista Martin Kližan sa rozlúčil s turnajom ATP Winston-Salem Open v 2.

slovakia

left justify in out

img

Slovenský tenista Martin Kližan sa rozlúčil s turnajom ATP Winston-Salem Open v 2. kole, keď v noci na stredu prehral s domácim Američanom a turnajovou trojkou Johnom Isnerom po trojsetovej bitke 6:4, 3:6, 5:7.
      Kližan využil Isnerovu nerozohratosť, vyplývajúcu z dvojtýždňovej pauzy, prelomil jeho podanie hneď v úvodnej hre prvého setu a napokon ho doviedol do víťazného konca. V ďalšom priebehu však už mal navrch favorit, ktorý si k obratu a víťazstvu pomohol 13 esami. "Cítil som, že to bude ťažký zápas a skutočne aj bol. Súper hral skutočne dobre, naopak ja som nevedel nájsť správny rytmus. Po prehratom prvom sete som vedel, že to bude boj. Nepredviedol som najlepší výkon, ale verím, že s pribúdajúcimi zápasmi budem čoraz silnejší," citovala Isnera agentúra AP.

      dvojhra - 2. kolo:
      Martin KLIŽAN (SR) - John Isner (3-USA) 6:4, 3:6, 5:7

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona