Kližan po návrate z Tenerife: Ruka je stopercentne vyliečená

NETKY.SK • 7 November 2014, 18:01 • 2 min
Kližan po návrate z Tenerife: Ruka je stopercentne vyliečená

BRATISLAVA - Slovenský tenista Martin Kližan pobudol deväť dní na španielskom ostrove Tenerife, kde sa mu venoval český fyzioterapeut Michal Novotný. Dvadsaťpäťročný Bratislavčan netajil po návrate spokojnosť so stavom zápästia "dominantnej" ľavej ruky.

slovakia

left justify in out

"Je to stopercentne vyliečené. Pán Novotný má zázračné ruky a venoval sa mi sedem dní. Išlo o intenzívnu liečbu a manuálnu terapiu. Chodí k nemu veľa špičkových tenistov a je s ním ťažké zosúladiť termín, keďže cestuje po celom svete. Jeho čas je vzácny a som rád, že si ho našiel práve na mňa. Už som pripravený hrať, ale najbližšie to bude až o tri týždne, možno o mesiac," predznamenal Kližan pre web Tennis Arena. 

 

Momentálne 33. hráč svetového rebríčka ATP vo dvojhre bral liečebný pobyt čiastočne aj ako dovolenku po sezóne, teraz sa už chystá zarezávať pred súťažným ročníkom 2015: "Plánujem tri týždne pracovať na kondičke a trénovať na Slávii v Petržalke. Potom sa chystáme do USA, kde sa už budem vo floridskej akadémii IMG pripravovať na novú sezónu." 

 

Víťaz bratislavského challengeru Slovak Open 2010 Kližan chýba na tomto ročníku v NTC, keďže zdravie dostalo prednosť. Zverenec Martina Damma má tip na držiteľa trofeje: "Keď nehrám alebo som zranený, tak nikdy nepozerám tenis, lebo ma to jednoducho nebaví. Možno sa však pôjdem pozrieť na ´Gombiho´. Práve on je mojím favoritom na celkový triumf." 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies